Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välgörenhetsfestivalen GraniAID 2023

05.07.2023 @ 17:00 - 21:00

Välkommen till välgörenhetsfestivalen GraniAID 2023!

Var med och bygg en välgörenhetsbro för GraniAID 2023! Vi fortsätter en tradition som inleddes förra året och samlar människor i centrum av Kauniainen 24. Augusti från 17 till 21. På festivalen kan du njuta av en mängd konst och föreläsningar om välbefinnande och samtidigt stödja en god sak.

Vad kan du förvänta dig?

Vår festival erbjuder ett varierat program för besökare i alla åldrar. Ett scenprogram och föreläsningar om välbefinnande kommer att ge intressanta upplevelser för hela familjen. Kom, njut och hjälp oss att stödja välgörenhetsorganisationen!

Vilka stöder vi?

GraniAID-festivalen är en insamling till förmån för lokala ungdomar och ukrainska flyktingar. Vi är fast beslutna att hjälpa dem genom att erbjuda möjligheter till välbefinnande och inkludering i samhället. De insamlade medlen kommer att kanaliseras via Grani Lähiapu och användas för att bygga en ny multifunktionell plan bredvid ungdomsgården och för att stödja integrationen av flyktingar, bland annat.

I år kommer donationerna att användas för att bygga ett multifunktionellt fält bredvid ungdomsgården. – Idén till fältet kom när man funderade på en lämplig plats för ett multifunktionellt fält. Det kändes naturligt att placera den på en plats där ungdomar redan vistas, och så blev det. Planen och dess omgivningar kommer att byggas i samarbete med idrotts- och ungdomstjänsterna och de lokala myndigheterna.

Var med och gör skillnad!

GraniAID är ett utmärkt tillfälle att njuta av kultur, främja välbefinnande och göra gott. Bjud in dina vänner, kom tillsammans och gör skillnad tillsammans med oss. Vi ses på festivalen!

Läs mer om evenemanget på hemsidan

Plats

Grankulla centrum
Thurman-torget
Grankulla,Uusimaa02700Suomi
+ Google Map