Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

GraniAID 2023 Hyväntekeväisyysfestivaali

05.07.2023 @ 17:00 - 21:00

Vapaa pääsy

Tervetuloa GraniAID 2023 hyväntekeväisyysfestivaaliin!

Tule mukaan rakentamaan hyväntekeväisyyden siltaa GraniAID 2023 -festivaalille! Jatkamme viime vuonna aloitettua perinnettä, kun kokoamme yhteen ihmisiä Kauniaisten keskustassa 24. elokuuta kello 17-21. Festivaalilla voit nauttia eri taiteenlajeista ja luennoista hyvinvoinnista samalla kun tuet hyvää asiaa.

Mitä voit odottaa?

Festivaalimme tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille vierailijoille. Lavaohjelma ja luennot hyvinvoinnista tarjoavat mielenkiintoisia kokemuksia koko perheelle. Tule, nauti ja auta meitä tukemaan hyväntekeväisyyttä!

Ketä tuemme?

GraniAID festivaalin keräyskohteena ovat paikalliset nuoret ja ukrainalaiset pakolaiset. Olemme sitoutuneet auttamaan heitä tarjoamalla mahdollisuuksia hyvinvointiin ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Keräysvarat kanavoidaan Granin Lähiavun kautta ja ne käytetään muun muassa uuden monitoimikentän rakentamiseen nuorisotalon viereen ja pakolaisten sopeutumisen tukemiseen.

Lahjoitusrahoilla osallistutaan tänä vuonna mm. nuorisotalon viereen tulevan monitoimikentän rakentamiseen. – Idea kenttään tuli, kun pohdittiin monitoimikentälle sopivaa paikkaa. Tuntui luonnolliselta sijoittaa se paikkaan, jossa nuoret jo valmiiksi viettävät aikaa ja näin päädyttiin tähän paikkaan. Kenttä ja sen ympäristö toteutetaan yhteistyössä liikunta- ja nuorisopalveluiden sekä yhdyskuntatoimen kanssa.

Liity mukaan ja tee ero!

GraniAID festivaali on erinomainen tilaisuus nauttia kulttuurista, edistää hyvinvointia ja tehdä hyvää. Kutsu ystäväsi mukaan, tulkaa yhdessä ja tehkää eroa yhdessä meidän kanssamme. Nähdään festivaalilla!

Lue lisää tapahtumasta etusivulla

Tapahtumapaikka

Kauniaisten keskusta
Thurmaninaukio
Kauniainen,Uusimaa02700Suomi
+ Google Map